Actief uitje
Algemeen Dagjes uit

Lidl actie | actieve uitjes

Toffe nieuwe Lidl actie

Een nieuwe week, met een nieuwe persoonlijke blog en een nieuwe actie bij 1 van mijn favoriete supermarkten. Lidl heeft vanaf vandaag weer een leuke, nieuwe actie! Je spaart bij iedere EUR 10 die je besteedt aan boodschappen bij Lidl voor zegels. Heb je 8 zegels gespaard? Dan heb je een volle spaarkaart en die geeft je recht op EUR 10 korting op actieve uitjes.

Suppen

Suppen gezin 768x1024 - Lidl actie | actieve uitjes

Iedere zondagavond blader ik altijd via mijn telefoon door folders heen om te zien of er nog interessante aanbiedingen zijn en wat er die week bij supermarkten, zoals Lidl in de aanbieding is. Daarna maak ik vaak een plannetje wat we die week eten. Klinkt gek, maar het geeft houvast en op die manier kun je een klein beetje op de kosten letten als gezin. Bij het doorbladeren van de Lidl folder viel mijn oog op een toffe actie! Je spaart vanaf vandaag namelijk voor zegels die je per volle kaart EUR 10 korting geven op 88 actieve uitjes in ons land.

Vorige week hebben wij met Vaderdag het suppen ontdekt op het IJsselmeer. Wij vonden dat echt enorm leuk om te doen en met deze Lidl actie kun je ook met flinke korting gaan suppen bijvoorbeeld! Dat wordt dus flink sparen hier :-). Ik word op geen enkele manier gesponsord voor deze blog, maar als gezin komen wij echt graag bij Lidl en merk ik dat we als gezin ook steeds vaker iets actiefs willen ondernemen. Deze actie vind ik dus persoonlijk erg leuk!

Screenshot 20200628 073031 com.jafolders.allefolders e1593413364999 813x1024 - Lidl actie | actieve uitjes
Screenshot uit de Lidl folder

Veel leuke, actieve uitjes!

Onze kids worden ouder en de interesses veranderen. Omdat uitjes vaak ook kostbaar zijn, kijken wij regelmatig of er ergens leuke budget activiteiten zijn. Zo zijn wij gisteren met zijn vieren op pad geweest richting Amersfoort en zijn we voor het eerst naar de Verkeerstuin geweest in deze plaats. We hadden een tussenstop bij de buitenlocatie van het Nationaal Militair Museum / NMM.

De Verkeerstuin in Amersfoort vonden wij persoonlijk erg leuk voor kids rond de 7 jaar, en wellicht vermaken oudere kids zich er ook prima, maar onze kinderen waren er helaas snel uitgekeken. Zij vonden de buitenlocatie van het NMM echt heel leuk en met name het actieve element sprak ze daar aan. Lekker klauteren over klimrekken en rondrennen over de vliegbasis. Dat zette mij aan het denken, want ze vinden het nu dus echt heel leuk om actief als gezin bezig te zijn. Wellicht moeten we toch maar eens aan de Museumkaart, want er is gewoon zoveel leuks te bekijken in eigen land met het gezin en daar zit ook genoeg actiefs tussen!

Er staan echt veel leuke uitjes tussen op de pagina van deze actie, variërend van suppen tot klimmen en van tuben tot quad rijden.

Screenshot 20200628 073053 com.jafolders.allefolders e1593414415725 801x1024 - Lidl actie | actieve uitjes
Screenshot uit de Lidl folder

Hoe werkt het?

Op deze actiesite kun je alle informatie vinden. Vanaf vandaag tot en met 23 augustus spaar je voor zegels en deze zegels zijn inwisselbaar voor korting tot en met 6 september. Je kunt vervolgens nog boeken tot en met 30 december dit jaar.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar zelf vind ik dit een erg leuke actie! Met de zomervakantie voor de deur zit er vast iets leuks tussen voor je. Er wordt hier in ieder geval weer lekker ge-supt :-)!

-xxx- Carla

20200606 145646 0001 Edited 2 - Lidl actie | actieve uitjes
Delen is lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *