Afscheidscadeautje
Knutselen

Afscheidscadeautje sportclub of klas

Neemt je zoon of dochter afscheid van het hockey- of voetbalteam of andere sportclub? Of wellicht wordt er afscheid genomen van de school of klas, omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen en wat natuurlijk ook nog een optie is: je wilt gewoon iemand bedanken voor de TOFFE tijd! Ben je op zoek naar iets leuks wat je kunt geven? Lees dan lekker verder (verder lezen mag natuurlijk ook als je het leuk vindt om te zien wat ik gemaakt heb :-).

Niet origineel, wel leuk!

Ok – toegegeven: erg origineel is dit niet, want op meerdere Instagram accounts kwam ik dit tegen en ook op Pinterest, maar leuk is het wel! Heb je het gewoon heel erg druk en heb je geen zin om uren bezig te zijn met het maken van een geschikt cadeautje? Dan heb ik hier iets wat:

A. er TOF uitziet (best belangrijk toch)?

B. budgetproof is (altijd fijn, want het leven is al duur zat) 🙂

C. snel klaar is (want een dag heeft maar 24 uur)

Action scaled e1594209146369 826x1024 - Afscheidscadeautje sportclub of klas

Bedankt voor de toffe tijd

Ik dacht aan een leuk zomers pakketje, met gekleurde toffees, ijsklontjes in een leuke vorm en een persoonlijk kaartje met de tekst “bedankt voor de toffe tijd”. Bij Action scoorde ik bovenstaande ice cubes. Voor meiden flamingo’s en voor de jongens cactussen. Verder haalde ik bij Action doorzichtige zakjes waar je alles in kunt doen en te gekke stickerboekjes. Met kleine stickertjes wilde ik het zakje namelijk leuk kunnen afsluiten.

Afscheidscadeau scaled e1594209745953 911x1024 - Afscheidscadeautje sportclub of klas

Bij Jumbo haalde ik zakken toffees en via de Canva app maakte ik te gekke etiketten die ik in de zakjes stopte. Toen ik begon met bloggen, ontdekte ik de Canva app en er ging echt een wereld voor me open! In 1 woord vind ik deze app geweldig! Je kunt hier echt zoveel mee. Zo kun je berichten of stories maken voor Instagram of leuke etiketten en recepten. Wees gewaarschuwd: het is erg verslavend vind ik zelf. Ik zou de app zeker installeren.

Canva 1 1024x1024 - Afscheidscadeautje sportclub of klas

We hebben een printer thuis en ik heb de etiketjes gewoon op normaal papier geprint in kleur. Vervolgens zijn ze uitgeknipt.

Ik heb een meiden- en jongenseditie voor je gemaakt. Voor de meiden deed ik 2 flamingo ice cubes in een zakje, samen met 5 toffees en een etiketje. Voor de jongens maakte ik hetzelfde, maar dan met 2 cactus ice cubes.

Meidencadeautje 1 957x1024 - Afscheidscadeautje sportclub of klas
Jongenscadeautje 1024x768 - Afscheidscadeautje sportclub of klas

Wat kost het?

De ijsklontjes heb ik gekocht voor EUR 0,46 per 10 stuks. Je hebt hier ook nog andere varianten in. Een zak toffees kost EUR 1,11 bij de Jumbo en de etiketten via Canva zijn gratis. De stickerboekjes kosten EUR 1 per boekje en de doorzichtige zakjes had ik nog, maar die waren ook spotgoedkoop destijds.

Dit is zo super simpel om te maken, maar ziet er erg leuk uit om te geven, toch? De kleine stickertjes komen dus uit de stickerboekjes van Action en daarmee maak je het leuk af.

Wat vind je van deze TOFFE tip die snel klaar en budget-proof is?

-xxx- Carla

20200606 145646 0001 Edited 2 - Afscheidscadeautje sportclub of klas
Delen is lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *