Sonnenborgh
Dagjes uit

Een ZONnige ZONdag bij Sonnenborgh

Een bezoekje aan het Sonnenborgh museum stond al een flinke tijd op onze planning en op een wel heel “ZONnige ZONdag” in de afgelopen zomervakantie was het zover! Zoek je nog een origineel, leerzaam, maar vooral leuk (coronaproof) uitje in de regio Utrecht voor deze herfstvakantie? Zoek niet verder en bezoek het publiekssterrenwacht Sonnenborgh in het centrum van Utrecht. Ik zeg bewust coronaproof, want dat is het zonder meer!

Continue Reading
Samen lezen
Lifestyle

Hoe krijg je jouw kinderen aan het lezen?

Hoe krijg je jouw kinderen aan het lezen? Eerlijk? Ons is het tot op heden niet gelukt om onze kinderen aan het lezen te krijgen en dat hebben we denk ik toch ook een beetje aan onszelf te danken, maar daarover straks meer. In mijn nieuwste blog neem ik jullie mee in de leeswereld van mijn kids. Of beter gezegd: in de leeswereld van mijn kids waar ze zich momenteel (nog) niet in bevinden.

Continue Reading
Popcorn
Lifestyle

Onze top 5 Netflix series op dit moment

Stel je bent een aantal dagen ziek en je voelt je te moe om je te kunnen concentreren op een boek of te bloggen. Waar je heb je dan zin in (naast dat er uiteraard veel geslapen of op een bank gehangen wordt van ellende)? Precies: dan zet je iets op wat vooral weinig energie kost, maar waarvan je toch even lekker kunt ontspannen. Ik heb het natuurlijk over Netflix (en-/of Videoland als je dat hebt) en in deze blog laat ik je onze top 5 series zien die Jeroen en ik samen volgen of volgden als getrouwd peper en zout(bank)stel.

Continue Reading
Denemarken
Vakanties

Zomervakantie in Denemarken

En dan zit het erop; onze zomervakantie in Denemarken van 2.5 week en als ik dit type beginnen de scholen in de regio Midden-Nederland morgen weer. Daar wil ik nog nu nog even niet aan denken, want in gedachten ga ik alle mooie plekken weer af waar we de afgelopen weken zijn geweest. Geniet ook vooral even van de mooie kiekjes die we schoten in dit prachtige vakantieland! Het liefst plaats ik echt alle vakantiefoto’s in dit bericht, want ze zijn stuk voor stuk echt zo mooi!

Continue Reading
Autovakantie
Lifestyle Vakanties

Een zwarte dag uit ons leven

Net als vele gezinnen gaan wij graag op vakantie. Zelf heb ik een sterke voorkeur voor vliegvakanties, maar die zijn bijna niet op te hoesten in de schoolvakanties (daar moeten ze echt iets aan doen trouwens, maar dat terzijde :-). Met de auto op vakantie vinden we daarentegen ook prima en regelmatig zien we veel moois van Europa op die manier. Toch pak ik zelf liever het vliegtuig en in deze blog laat ik je zien waarom dat is…

Continue Reading
C9 Forever
Lifestyle

Detox Clean9 Forever FIT Lifestyle

Heb je weleens gehoord van de Clean9 (C9) kuur van Forever FIT Lifestyle? En heb je wellicht zelf weleens een detox gevolgd, waarbij de nadruk lag op het reinigen van je lichaam en het creëren van een andere mindset met betrekking tot voeding en je lichaam? Ik had tot een aantal maanden geleden zelf nog nooit van deze C9 kuur gehoord. En dat terwijl ik toch al heel wat diëten, kuren, sapjes, pillen en shakes heb geprobeerd in mijn leven. Deze kuur kwam eigenlijk op het juiste moment op mijn pad.

Continue Reading